Kapsalon Schaap

Kapsalon Schaap in Nieuw-Buinen is sinds jaar en dag een begrip in Nieuw-Buinen en omgeving. Van heinde en verre wordt de kapsalon dagelijks door zowel dames als heren en kinderen bezocht. In een ontspannen sfeer krijgt u persoonlijk en professioneel advies volgens de laatste haartrends en ontwikkelingen. En dat al vijf generaties lang!

kapsalon-schaap (2)

Een verzorgd kapsel is uw visitekaartje
Bij kapsalon Schaap weten wij als geen ander hoe belangrijk haar is. Een mooi verzorgd kapsel is uw visitekaartje. Tijdens het knippen houden wij er rekening mee, dat het kapsel draagbaar is en heel gemakkelijk in model is te brengen. Met onze adviezen kunt u thuis uw haar modelleren, alsof u zojuist onze kapsalon hebt verlaten.

Vakkundig team van kappers
De kappers van kapsalon Schaap zijn een vakkundig en gezellig team dat graag voor u klaarstaat. Vertel ons uw wensen, en samen komen we tot een verbluffend eindresultaat. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over uw kapsel en met een glimlach op uw gezicht naar huis gaat.

Een kapsel dat bij u past
Of u nu een kapsel volgens de laatste haartrends wilt hebben of een mooi klassiek model, hair extensions of een permanent, wij zorgen ervoor dat u een kapsel krijgt dat bij u past. Maak vandaag nog een afspraak! Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon!